Om Arrow

HVOR VIL DU HEN

MED DIT LEDERSKAB?

Visionen for Arrow programmet er at udvikle missionale ledere til det 21. århundrede. Det gennemgående fokus er at udvikle ledere, der er ledt mere af Jesus, leder mere som Jesus og leder mere til Jesus.


Arrow lederskabsprogrammet er udsprunget af en vision hos den canadiske kirkeleder Leighton Ford, som i en årrække arbejdede sammen med evangelisten Billy Graham.


På et tidspunkt oplevede hans Guds kald til målrettet at udvikle og udruste missionale ledere. Programmet findes i dag i USA, Canada, England, Irland, Polen, Norge, Australien og New Zealand. Hundredvis af ledere har igennem årene gennemført Arrow programmet.


I Danmark var det Jesper Oehlenschläger, der dengang var sognepræst ved Karlslunde Strandkirke og Peter Götz, fra Det Danske Missionsforbund og formand for Evangelisk Alliance, som tog initiativ til at samle et team og lancere en dansk udgave af Arrow programmet.


Arrow Lederskab Danmark er en forening, der relaterer til Evangelisk Alliance og har Lausannepagten som teologisk grundlag. Arrow Lederskab Danmark er desuden en del af den internationale Arrow Alliance.


Arrow Lederskab er i partnerskab med Dansk Oase.


Arrow Danmark er organiseret som en forening med en bestyrelse bestående af følgende personer:


Bestyrelsesmedlemmer:

  • Jesper E. Oehlenschläger (formand), forstander på Nordsjællands Efterskole
  • Thomas Quistgaard Nielsen (næstformand), økonomidirektør i LOOMIS
  • Duncan Thompson, præst i Metodistkirken i Vejle
  • Ruben Dalsgaard, generalsekretær i Dansk Oase
  • Karsten Bach, leder af Alpha Danmark

VIL DU VIDE MERE?


For mere information kontakt teamleder:

Peter Kofoed Herbst

Ttf. +45 2285 6869

teamleder@arrowlederskab.dk

SLÅ FØLGE MED OS


Tjek Arrow Lederskab Danmark ud på facebook.