Anbefalinger

DU KAN VÆRE MED

TIL AT FORME DANMARK

Jeg har uden tøven anbefalet ledere i min organisation at prioritere længere kursus- eller uddannelsesforløb. Jeg har været med til at udvikle og arrangere længere ledertræningsforløb - men jeg har ikke været deltager på dem. Med Arrow gjaldt det pludselig mig selv - og det var tiltrængt "medicin".

 

Arrow Lederskab indeholder det som er vigtigt for varig forandring: Forløb og følgeskab, der giver fastholdelse af fokus.

 

  • Forløb over tid, der gav læringen udfoldelsesmuligheder. Læringen blev til forandring gennem øvelse, erfaringer, refleksion og genbesøg over to år.
  • Følgeskab med internatmentoren, den lokale mentor og deltagerne, der alle er forskellige og alligevel ligesindede ledere. Jeg opdagede, at andre ledere har problemer og udfordringer ligesom mig. Også de stærke og forbilledlige.
  • Begge dele sikrede en fastholdelse af fokus og hjalp mig til at holde blikket på de ting som er vigtige, frem for det som lige her og nu haster i min ledergerning.

 

Nana Holm Green, konsulent, Missionsforbundet i Osted

 

Arrow har hjulpet mig til at fokusere. Når jeg skal prioritere i en masse opgaver, som alle er oplagte, eller når jeg synes, jeg er ved at drukne i alle mine smånarcissistiske bekymringer, så er det den indre arrow-pil, der får lov at sætte dagsordenen.

 

For på Arrow har jeg arbejdet intenst med hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg skal - og ikke mindst hvad Gud vil bruge mig til. Det kan jeg takke Arrow for: læringen, fællesskabet og de forskellige mentorrelationer.

 

Elisa Morberg Wejse, sognepræst Harlev Kirke

 

Arrow har givet mig større forståelse af, hvem jeg er som person og leder, hvad jeg skal med mit liv og tjeneste, og hvordan jeg skal leve og tjene.

 

Arrow har givet mig et sprog for svære emner i livet generelt.

 

Arrow har givet mig et større indblik og forståelse af, hvem Gud har skabt mig til at være og hjulpet mig til at gribe mere af, hvem Gud har skabt mig til at være.

 

Arrow har vist mig, hvordan et kristent fællesskab burde være.

 

Philip Fodgaard, præst i Bethaniakirken Aalborg

 

Arrow Lederskab er et grundigt dannende forløb som tager fat i den enkeltes personlige lederskab, og udvikler det til gavn for helheden. Intet andet program har jeg oplevet giver større positiv personlig udvikling for deltagerne.

 

På baggrund af tilbagemeldingen fra vores deltagere fra DanskOase og andre i netværket, kan jeg varmt anbefale Arrow, hvis du vil nå til næste niveau i din personlige lederudvikling.

 

Karsten Bach, generalsekretær i Dansk Oase

 

Da jeg første gang så beskrivelsen af Arrow i Danmark, var jeg ikke i tvivl om, at det var et lederskabsforløb, som ville hjælpe mig videre i min personlige og åndelige udvikling - og i mit kald som kristen og leder.

 

Noget af det, jeg havde allermest brug for, var ligesindede at vandre sammen med - mennesker, der i styrke og svaghed kan hjælpe hinanden med at tage nye skridt i vigtige områder af livet.

 

Igennem undervisning, samvær, samtaler og mentorskab i Arrow har jeg erfaret, hvordan Gud bruger en mangfoldighed af personligheder, evner og tjenester til at bygge sin kirke. Sikke en berigelse at være med

 

Orla Fredensborg Møller, Apostolsk Kirke Vejle

 

Arrow er uden tvivl det vigtigste efteruddannelseskursus jeg har været på, så vigtigt at jeg mener det burde være obligatorisk i enhver præsteuddannelse.

 

Et af de stærkeste elementer hos Arrow er det store fokus på selverkendelse. Det at kende sin værdi og kortlægge sine styrker, men i aller højeste grad også at erkende sine begrænsninger. Arrow tager fat i den rolle man først og fremmest har som kristen leder, nemlig tjenerrollen, og bringer ydmyghed og ærlighed omkring svaghed, ind på banen som væsentlige elementer i præstens kompetencer.

 

Vi har i alt for lang tid manglet et kursus som dette i uddannelsen af danske præster og jeg er glad for at det nu findes.

 

Camilla Westen, præst i Missionskirken, Rønne

Når jeg tænker på min oplevelse af Arrow– så kommer ordene ”et nåderigt fællesskab” til mig.

 

Det var et nåderigt fællesskab, fordi ønsket om at formidle Guds nåde til mig som leder stod øverst på dagsorden i alt. Det gennemsyrede undervisningen; det gennemsyrede billedet af lederskab, der blev tegnet, og det gennemsyrede det blik min internatmentor lod hvile på mig, når jeg fortalte om mine kampe.

 

Det var også et nåderigt fællesskab, fordi jeg oplevede, hvordan jeg kunne få lov til bare at være mig i fællesskab med alle de andre deltagere på Arrow. I dette nåderige fællesskab fandt jeg frimodighed til at arbejde med mig selv og mit lederskab – også på de sider som jeg ellers gerne vil holde i forglemmelsen mørke.

 

Daniel Hougaard, præst i Odder Frimenighed

Se dette filmklip, hvor Jesper Oehlenschläger præsenterer Arrow Lederskabsforløbet.

VIL DU VIDE MERE?

For mere information kontakt daglig leder:

Peter Kofoed Herbst

Kronjyllands Frimenighed, Tlf. 22 85 68 69

teamleder@arrowlederskab.dk

SLÅ FØLGE MED OS

Tjek Arrow Lederskab Danmark ud på facebook.