Nyheder

NYHEDER

MEDDELELSER OG MELDINGER

Vision og videreudviklingArrow Lederskab er del af et internationalt fællesskab, som tæller 10 nationer over hele kloden. Den 10.-14. september samledes teamledere samt bestyrelsesmedlemmer fra 4 kontinenter til drøftelse og inspiration for arbejdet.


Keats Island ved Vancouver dannede en smuk ramme for samarbejdet, som for teamledernes vedkommende centrerede sig omkring voksnes indlæring samt videreudvikling af ikke mindst hjertesagen i Arrow: At lede mere til Jesus.


Bestyrelsesmedlemmerne havde separate drøftelser om bl.a. udbredelsen af Arrow til nye lande.


Den næste mulighed for at søge om optagelse på Arrow Lederskab er via ansøgning senest d. 11. november.

Peter Kofoed Herbst

Skal du med på næste Arrow-hold?1. september 2018


I sommerferien var min familie og jeg på ferie på Bornholm. Ved Opalsøen blev vi vidne til en 10-årig knægt, som kæmpede en intens kamp med sig selv. Han ville så gerne tage springet fra klippekanten og ned i søen, men hovedet, maven og benene kunne ganske enkelt ikke blive enige.


Lederskab er fuld af situationer, hvor et spring skal overvejes. Skal jeg kaste mig ud i denne nye udfordring? Hvad er motivet for at overveje springet? Er jeg selv, mine ansatte, min organisation eller mine frivillige klar til at tage springet? Hvem forlader os, hvis vi gør det - og hvem forlader os, hvis vi bliver stående? Hvilke dynamikker er på spil, når vi overvejer springet - og hvilke kompetencer har vi brug for, hvis vi skal komme godt igennem det?


Arrow er for dig, som kender til lederskabets fornøjelser og frustrationer. Dig, som har prøvet at tage springet - eller prøvet at vige tilbage. Arrow er for dig, som anerkender vigtigheden af kompetencer og dygtighed i lederskab, men samtidig fornemmer du, at der er et uundværligt fundament under kompetencerne, som alt for ofte bliver forsømt i traditionelle lederkurser.


På Arrow har vi en vision om at forme ledere i Danmark, som i stadig højere grad er ledt mere af - leder mere som - og leder flere til - Jesus. Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at lederens identitet og karakter er afgørende for det lederskab, som sætter spor på den lange bane. Derfor har vi blik for lederens personlige og åndelige dannelse, lederens skyggesider, karakterdannelse og kald, ligesom vi naturligvis arbejder med en række ledelseskompetencer.


I foråret 2019 starter det fjerde Arrow-forløb i Danmark, og jeg vil give dig en varm anbefaling til at søge ind på holdet. Ansøgningsfristen for optagelse er den 11. november 2018, og ansøgningsskemaet downloades fra vores hjemmeside.


Velkommen på Arrow Lederskab!Peter Kofoed Herbst, teamleder

Arrow Taster Events 2018Vi vil gerne give deltagerne på sommerens bibelcamps/stævner mulighed for at få en lille forsmag om hvad Arrow Lederskab er. Overvej derfor om du kan hjælpe til med at facilitere et "Taster Event" på det stævne, du skal på.


Vores drøm er at være med på

SommerOase i Odder

Indre Missions stævner på Mørkholt (og andre steder)

Apostolsk SommerCamp, Kolding

Pinsekirkernes SommerCamp, Mariager

Missionsforbundets og Baptisternes sommerstævne

m.fl.


Skriv til teamleder@arrowlederskab.dk og hør mere.


VIL DU VIDE MERE?


For mere information kontakt teamleder:

Peter Kofoed Herbst

Ttf. +45 2285 6869

teamleder@arrowlederskab.dk

SLÅ FØLGE MED OS


Tjek Arrow Lederskab Danmark ud på facebook.